Slottet

ETABLERING AF FÆLLES CENTRALOMKLÆDNING FOR PERSONALET

 

Kjær Knudsen har for Københavns Kommune Sundheds– og Omsorgsforvaltningen stået for etableringen af fælles centralomklædning til personalet i de gamles by.

Vi har ombygget og renoveret eksisterende baderum og omklædningsrum. Derudover har vi sammenlagt omklædningsrum til store tøjdepotrum, isoleret kælderen udvendigt samt stået for ilægning af omfangsdræn. Arkitekten ønskede at bevare det oprindeligt look blandt andet det eksisterende terrazzo gulve, som var i meget dårlig stand.

Entreprisen indeholdte et omfangsfuldt El-arbejde grundet etablering af elektronisk registreringssystem til ind– og udlevering af medarbejderuniformer. Byggeprojektet er foregået simultant på 4 plejelokaliteter i Københavnsområdet.

Projektinfo

Lignende projekter

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »

Emdrupvej

MURVÆRKSRNOVERING   Vi står for en murværksrenovering for Ejerforeningen Emdrupvej 116 og Emdrup Engvej 2 i Nordvest. Projektet omfatter i hovedtræk følgende: – Murværksrenovering i

Læs mere »
Scroll to Top
Scroll til toppen