Kjær Knudsen og Fasadgruppen 

I april 2022 blev Kjær Knudsen A/S opkøbt af Fasadgruppen. Opkøbet medførte, at vi fik over 2000 nye kollegaer i hele Noden. Fasadgruppen er en førende totalleverandør af bæredygtige facader med lokal tilstedeværelse, konkurrencedygtige priser og bred erfaring med facader. Desuden er Fasadgruppen Nordens største og Sveriges eneste landsdækkende helhedspartner, når det kommer til holdbare facader.

Ved at være en del af Fasadgruppen har vi fået omkring 50 nye samarbejdspartnere i vores søsterselskaber, og vi ser frem til det langsigtede samarbejde. Vi ser store muligheder i at drage fordel af hinandens kompetencer og muligheden for at spille hinanden endnu bedre på tværs af landegrænser i hele Norden.
Fasadgruppen gør brug af best practice i koncernen, hvilket betyder, at der altid følges op på projekter og kunderne dermed altid er garanteret effektive arbejdsprocesser og levering af den bedste kvalitet. Samarbejdet muliggør synergier mellem virksomhederne, hvilket bidrager yderligere til effektiviteten.

Fasadgruppens værdigrundlag

Fasadgruppens værdier beskriver kernen i virksomheden og gennemsyrer hele koncernen i den daglige drift. Virksomheden bygger på lokalt baserede entreprenørvirksomheder, som alle har tydeligt fokus på samarbejde, engagement og kompetence.

Disse tre værdier udgør Fasadgruppens værdigrundlag, og det matcher rigtig godt med Kjær Knudsens værdier. Det er tydeligt at vi deler engagementet for at levere den bedste service til vores kunder. Vi har tæt kontakt med vores kunder gennem hele arbejdsprocessen, hvilket skaber tryghed i hele forløbet. 

Vi har et adfærdskodeks, som viser vejen for vores adfærd, og for den adfærd vi forventer af andre. Læs mere om adfærdskodekset her

Fasadgruppen har en whistleblower-politik med en tilhørende rapporteringsfunktion, som du kan læse mere om her

Førende totalleverandør

Fasadgruppen Group AB er Sveriges største og Nordens eneste facadekoncern. En førende totalleverandør af bæredygtige facader med lokal tilstedeværelse, konkurrencedygtige priser og bred erfaring med facader. Virksomheden bygger på lokale, entreprenørdrevne virksomheder med et tydeligt fokus på samarbejde, engagement og kompetence.

Fasadgruppen arbejder på det nordiske marked og  hovedkunderne er ejendomsejere, byggefirmaer, ejendomsadministratorer, konsulenter, lejeforeninger, stat, kommuner og regioner.

Fasadgruppen er i en ekspansiv fase og er markedsledende i branchen. Koncernen har en omsætning på 3,52 mia. SEK og har mere end 2000 ansatte. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

Fasadgruppen er børsnoteret på Nasdaq Stockholm. 

Kjær Knudsens 90-års jubilæum

Scroll to Top