Om Kjær Knudsen

Entreprenørvirksomhed bygget på stolte traditioner og gode værdier

Kjær Knudsen er en moderne entreprenørvirksomhed med en stor egenproduktion og din ideelle samarbejdspartner inden for byggeri. Vi har stolte håndværkstraditioner og har i hele 91 år stået for flere markante renoveringer for både det offentlige og erhvervslivet.

Vi har solid erfaring inden for hovedentrepriser med specifikke kompetencer inden for tag- og facaderenovering, indvendig renovering samt serviceopgaver. Vi løser alle byggeopgaver med en høj grad af egenproduktion, eftersom vi har murere, tømrere, malere og bentonrenovering i egenproduktion. 

Vi har ca. 60 medarbejdere tilknyttet vores hovedsæde i Brøndby – heraf er 18 af dem funktionærer.

Mission og værdier

Vores grundlæggende værdier er ansvarlighed, engagement og troværdighed – og det har det været i flere årtier. Vi ved nemlig, at med en ansvarlig og troværdig virksomhed, hvor medarbejderne er engagerede og dermed performer uovertruffet, får man en god arbejdsplads og dermed stor kundetilfredshed.

Vi har en klar mission om at være den mest attraktive samarbejdspartner inden for byggeri i hovedstadsområdet. Vi stræber efter at være kendt for positive, selvstændige og engagerede medarbejdere, stærk projektstyring og høj kvalitet.

Vores historie

Eli Kjær Knudsen grundlagde i 1931 Kjær Knudsen A/S, og vi har frem til 2013 været et familieforetagende gennem tre generationer. Derfor er vi en hovedentreprenør, der er bygget på stolte traditioner og værdier.
I 2022 blev Kjær Knudsen opkøbt af Fasadgruppen fra Sverige. Fasadgruppen er Nordens største totalleverandør, når det kommer til ejendommens ydre skal. “Vi har fulgt Fasadgruppens vækst i Danmark og synes deres model med en decentral struktur, hvor de enkelte virksomheder fortsat arbejder under eget brand, passer os perfekt”, udtaler Thomas Vitting, produktionsdirektør hos Kjær Knudsen. 

I 1930’erne arbejdede Eli Kjær Knudsen tæt sammen med bl.a. arkitekterne Arne Jacobsen og Flemming Lassen. Derfor er vores gamle logo også tegnet af Flemming Lassen. Logoet kan ses på vores gamle murerbil på billedet til venstre. Gennem årene har Eli Kjær Knudsen været innovativ og nytænkende inden for entreprenørskab, hvorfor han bl.a. var den første, der udviklede overdækning hen over stilladser ved byggerier.

Kjær Knudsens 90-års jubilæum

Scroll til toppen