Om Kjær Knudsen

Entreprenørvirksomhed bygget på stolte traditioner og gode værdier

Kjær Knudsen er en moderne entreprenørvirksomhed med en stor egenproduktion og din ideelle samarbejdspartner inden for byggeri. Vi har stolte håndværkstraditioner og har i hele 91 år stået for flere markante ombygninger og renoveringer for både det offentlige og erhvervslivet.

Vi har solid erfaring inden for fag-, stor- og hovedentrepriser med specifikke kompetencer inden for tag- og facaderenovering, indvendig renovering samt serviceopgaver. Vi udfører en bred vifte af murer- og tømreropgaver. Derfor kan vi løse stort set alle former for byggeopgaver med en høj grad af egenproduktion.

Vi har ca. 60 medarbejdere tilknyttet vores hovedsæde i Brøndby – heraf er 18 af dem funktionærer.

Mission og værdier

Vores grundlæggende værdier er ansvarlighed, engagement og troværdighed – og det har det været i flere årtier. Vi ved nemlig, at med en ansvarlig og troværdig virksomhed, hvor medarbejderne er engagerede og dermed performer uovertruffet, får man en god arbejdsplads og dermed stor kundetilfredshed.

Vi har en klar mission om at være den mest attraktive samarbejdspartner inden for byggeri i hovedstadsområdet. Vi stræber efter at være kendt for positive, selvstændige og engagerede medarbejdere, stærk projektstyring og høj kvalitet.

Vores historie

Eli Kjær Knudsen grundlagde i 1931 Kjær Knudsen A/S, og vi har indtil 2013 været et familieforetagende gennem tre generationer. Jens Kjær Knudsen valgte nemlig i 2013 at sælge virksomheden til Jan Bech og Thomas Vitting. I 2022 blev Kjær Knudsen opkøbt af den svenskejede Fasadgruppen. “Vi har fulgt Fasadgruppens vækst i Danmark og synes deres model med en decentral struktur, hvor de enkelte virksomheder fortsat arbejder under eget brand, passer os perfekt”, udtaler Thomas Vitting, produktionsdirektør hos Kjær Knudsen. 

I 1930’erne arbejdede Eli Kjær Knudsen tæt sammen med bl.a. arkitekterne Arne Jacobsen og Flemming Lassen. Derfor er vores gamle logo også tegnet af Flemming Lassen. Logoet kan ses på vores gamle murerbil på billedet til venstre. Gennem årene har Eli Kjær Knudsen været innovativ og nytænkende inden for entreprenørskab, hvorfor han bl.a. var den første, der udviklede overdækning hen over stilladser ved byggerier.

Kjær Knudsens 90-års jubilæum

Scroll til toppen