Om Kjær Knudsen

Entreprenørvirksomhed bygget på stolte traditioner og gode værdier

Innovatør, iværksætter og murerpioner Eli Kjær Knudsen (grundlæggeren af Kjær Knudsen) har en idé. Sammen med Danmarks to måske mest omtalte unge arkitekter – der i årtier kommer til at blive forbundet med ikonisk møbeldesign og arkitektur – afprøver han nye byggeidéer, nye materialer og nye teknikker. Støttet af Arne Jacobsen og Flemming Lassen revolutionerer Eli Kjær Knudsen tilgangen til byggeri og renovering og markerer starten på en ny æra inden for tagdækning og facadearbejde.

”Eli udviklede konceptet med vejrbeskyttelse og overdækning. Han var praktisk talt den første til at lægge tag over stilladser under det igangværende byggeri,” udtaler administrerende direktør Kent Hvidtfeldt.  

Kjær Knudsen i dag

I dag er Kjær Knudsen en moderne entreprenørvirksomhed med murere, tømrere og betonrenovering i egenproduktion. Vi har stolte håndværkstraditioner og har i knap 100 år stået for flere markante renoveringer for både det offentlige og erhvervslivet. 

Vi har solid erfaring med hovedentrepriser med specifikke kompetencer inden for:
– Tag- og facaderenovering 
– Indvendig renovering 
– Serviceopgaver

Vi har ca. 60 medarbejdere tilknyttet vores hovedsæde i Brøndby – heraf er 18 af dem funktionærer. 

Mission og værdier

Vores grundlæggende værdier er ansvarlighed, engagement og troværdighed – og det har det været i flere årtier. Vi ved nemlig, at med en ansvarlig og troværdig virksomhed, hvor medarbejderne er engagerede og dermed performer uovertruffet, får man en god arbejdsplads og dermed stor kundetilfredshed.

Vi har en klar mission om at være den mest attraktive samarbejdspartner inden for byggeri i hovedstadsområdet. Vi stræber efter at være kendt for positive, selvstændige og engagerede medarbejdere, stærk projektstyring og høj kvalitet.

Vores historie

Eli Kjær Knudsen grundlagde i 1931 Kjær Knudsen A/S, og vi har frem til 2013 været et familieforetagende gennem tre generationer. Derfor er vi en hovedentreprenør bygget på stolte traditioner og værdier.
I 2022 blev Kjær Knudsen opkøbt af Fasadgruppen fra Sverige. Fasadgruppen er Nordens største totalleverandør, når det kommer til ejendommens ydre skal. “Vi har fulgt Fasadgruppens vækst i Danmark og synes deres model med en decentral struktur, hvor de enkelte virksomheder fortsat arbejder under eget brand, passer os perfekt“, udtaler Thomas Vitting, produktionsdirektør hos Kjær Knudsen. 

I 1930’erne arbejdede Eli Kjær Knudsen tæt sammen med bl.a. arkitekterne Arne Jacobsen og Flemming Lassen. Derfor er vores gamle logo også tegnet af Flemming Lassen. Logoet kan ses på vores gamle murerbil på billedet til venstre. 

Kjær Knudsens 90-års jubilæum

Scroll to Top