Vores kompetencer

Kjær Knudsen er en virksomhed med stolte håndværkstraditioner, der i 90 år har stået for mange markante byggerier, ombygninger og renoveringer for både det offentlige og erhvervslivet.

Tag- og facaderenovering

Hvis din bygning trænger til et ansigtsløft, så er vi specialister i tag- og facaderenovering. Vi har 90 års erfaring og håndterer alt lige fra mindre vedligeholdelsesopgaver til større udskiftninger af murværk og bygningsdele. Renovering af bygninger handler ikke kun om at sikre ældre bygninger mod forfald. Det handler i lige så høj grad om opdatering til tidens krav og nye anvendelsesmuligheder.​ Vi går altid professionelt til værks og leverer en produktion og kvalitet, som både lever op til kundens forventninger og vores egen faglige stolthed.

Indvendig renovering

Vi har stor erfaring i indvendig renovering, hvor vi udfører indvendige elementer i et hus – fx skillevægge, flisearbejde, skabsmontage mm. Vi har tømrer og murer i egenproduktion, som udfører solidt og smukt førsteklasses håndværk. Uanset arbejdets omfang varetager vi alle opgaver professionelt og med samme entusiasme – for et holdbart resultat i den højeste kvalitet.

Restaureringsarbejde

Siden 1931, hvor Kjær Knudsen blev grundlagt, har vi haft fokus på restaureringsarbejde. Med vores store kendskab til de gamle håndværkstraditioner og materialer, er vi specialister i restaureringsarbejder på bevaringsværdige ejendomme. Det er yderst vigtigt for os, at restaureringsarbejdet udføres med den rette omtanke og respekt. Derfor leverer vi altid flotte og langtidsholdbare resultater.

Service

Vi har vores egne servicemurere og -tømrere, som varetager vores servicearbejde. Som en naturlig del af den færdige løsning udarbejder vi en komplet serviceplan. Med denne plan sikrer vi, at alt omkring løsningen efterfølgende kommer til at fungere effektivt og sikkert. Vi tilbyder også at servicere og vedligeholde løsninger, som vi ikke selv har leveret. Med en skræddersyet serviceplan er du sikret; kvalitet, effektivitet og høj sikkerhed.

Vores samarbejde med Rosenlund

Kjær Knudsen renoverer 4.500 etagemeter for A/B Rosenlund. Arbejdet omfatter udskiftning af tag, døre og 400 vinduer. Egenproduktion af 14 badeværelser og komplet udskiftning af vand- og varmesystemer. Facaderenovering samt etablering af syv tagboliger i de gamle loftrum.

Scroll to Top