Rødovre ÆB

RENOVERING AF KLIMASKÆRM

 

Vi står for en renovering af klimaskærmen på Rødovre ÆB.   

Rødovre ÆB’s hovedbygning er beliggende på Roskildevej 250-258 og har to tilhørende punkthuse på Dianavej og  Auroravej.

Vi udfører følgende arbejder:

  • Udskiftning af 230 vinduer
  • Renovering af 300 m2 svalegang
  • Renovering af 1.570 m2 tag

Arbejdet på Rødovre ÆB omfatter facaderenovering med vindues- og dørudskiftning samt udbedring af den murede facade. Derudover står vi for udskiftning af facadebeklædning, og taget fornyes med bedre isolering og tagpapløsning. Svalegangene bliver renoveret, så de kan håndtere nedbør konstruktivt korrekt.

Beboerne i ejendommen bliver etapevis genhuset i pavilloner under renoveringen. Ydermere har vi udarbejdet en byggepladsindretning, hvor vi sigter efter, at beboerne og butikskunderne har mest mulig parkeringsplads til rådighed gennem hele byggefasen.

Projektinfo

Lignende projekter

Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN   Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv.  Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af

Læs mere »

A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING   Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården.  Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »
Scroll to Top