Slagterhusgade

RENOVERING AF KLIMASKÆRM

 

Vi har stået for en tag- og facaderenovering af Slagterhusgade 3 & 7 i Kødbyen.    

På Slagterhusgade 3 & 7 foretog vi en tagrenovering, som indebar følgende opgaver:

  • Tagdækning
  • Isolering på loft
  • Sanering
  • Specialdesignede sternbrædder
  • Malerbehandling af synligt træværk

Vores arbejde var planlagt således, at ejendommene kunne fungere under hele renoveringen, og at al sanering og demontering blev udført i takt med arbejdets udførelse.

Derudover foretog vi også en facaderenovering på Slagterhusgade 3, som omfattede vinduer, døre og porte. De eksisterende vinduer var gamle støbejernsvinduer. Disse stod vi for at restaurere.
Træportene skulle restaureres og derved have det samme udtryk som de eksisterende. Vi bevarede de originale hængsler fra portene. Dét kalder vi for bæredygtig restaurering, der bevarer den arkitektoniske stil og historiske charme. Dette stod vores dygtige tømrere for. 

Ejendommene er opført i 1879, og bygningerne er bevaringsværdige i klasse 3. Bygningerne er klassiske murstensbygninger, som fremstår med blankt murværk og skifersålbænke. De er beliggende tæt eller sammenbygget med de omkringliggende bygninger. Slagtehusgade 3 er i en etage, hvor Slagtehusgade 7 er i to etager.

Når vi restaurerer og renoverer gamle bygninger, kommer bygningerne til at leve op til de moderne standarder, men samtidig er det super vigtigt for os, at vi sørger for at bevare bygningens smukke ældre udseende. Vi har fokus på, at bygningens smukke fortid efter en restaurering, kan leve videre langt ind i fremtiden.

Projektinfo

Lignende projekter

Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN   Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv.  Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af

Læs mere »

A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING   Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården.  Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »
Scroll to Top