Slagterhusgade

RENOVERING AF KLIMASKÆRM

 

Vi har stået for en tag- og facaderenovering af Slagterhusgade 3 & 7 i Kødbyen.    

På Slagterhusgade 3 & 7 foretog vi en tagrenovering, som indebar følgende opgaver:

  • Tagdækning
  • Isolering på loft
  • Sanering
  • Specialdesignede sternbrædder
  • Malerbehandling af synligt træværk

Vores arbejde var planlagt således, at ejendommene kunne fungere under hele renoveringen, og at al sanering og demontering blev udført i takt med arbejdets udførelse.

Derudover foretog vi også en facaderenovering på Slagterhusgade 3, som omfattede vinduer, døre og porte. De eksisterende vinduer var gamle støbejernsvinduer. Disse stod vi for at restaurere.
Træportene skulle restaureres og derved have det samme udtryk som de eksisterende. Vi bevarede de originale hængsler fra portene. Dét kalder vi for bæredygtig restaurering, der bevarer den arkitektoniske stil og historiske charme. Dette stod vores dygtige tømrere for. 

Ejendommene er opført i 1879, og bygningerne er bevaringsværdige i klasse 3. Bygningerne er klassiske murstensbygninger, som fremstår med blankt murværk og skifersålbænke. De er beliggende tæt eller sammenbygget med de omkringliggende bygninger. Slagtehusgade 3 er i en etage, hvor Slagtehusgade 7 er i to etager.

Når vi restaurerer og renoverer gamle bygninger, kommer bygningerne til at leve op til de moderne standarder, men samtidig er det super vigtigt for os, at vi sørger for at bevare bygningens smukke ældre udseende. Vi har fokus på, at bygningens smukke fortid efter en restaurering, kan leve videre langt ind i fremtiden.

Projektinfo

Lignende projekter

Charlotteager

TAG- OG FACADERENOVERING   Vi står for en tag- og facaderenovering for andelsboligforeningen Italiensvej 4-6.   Arbejdet for andelsboligforeningen omfatter: Udskiftning af 300 m2 tag (tagpap

Læs mere »

Gammel Lundtoftevej

FACADERENOVERING   Vi har stået for en facaderenovering af Gammel Lundtoftevej 3 i Kongens Lyngby.     Vores egne murere har stået for udkradsning og omfugning

Læs mere »

Rødovre Ældreboligselskab

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi har stået for en renovering af klimaskærmen på Rødovre Ældreboligselskab.    Rødovre ÆB’s hovedbygning er beliggende på Roskildevej 250-258 og

Læs mere »
Scroll to Top