NOORVEST

FACADERENOVERING, NYE VINDUER OG INDVENDIG APTERING

 

I juni 20222 påbegyndte vi arbejdet på NOORVEST for Noor Ejendomme.
Arbejdet omfatter 700 m2 facademontage, udskiftning af 147 vinduer og 150 døre, 2700 m2 gipsvægge og 500 m2 tagterrasse.

For at sikre et godt arbejdsmiljø, når vinduerne monteres, anvender vi en vinduesløfter, så vores tømrere undgår tunge løft. Ved at anvende vinduesløfteren opnås samtidig en præcis placering af vinduesfagene.

Vi er utrolig glade for, at vi også vandt murerentreprisen, og derfor også stå for murerarbejdet på projektet. Vores Murerafdeling påbegyndte arbejdet på 68 badeværelser i slutningen af 2022.

Projektinfo

Lignende projekter

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »

Emdrupvej

MURVÆRKSRNOVERING   Vi står for en murværksrenovering for Ejerforeningen Emdrupvej 116 og Emdrup Engvej 2 i Nordvest. Projektet omfatter i hovedtræk følgende: – Murværksrenovering i

Læs mere »
Scroll to Top
Scroll til toppen