Mosedeskole

OMBYGNING AF EKSISTERENDE BYGNING

 

Kjær Knudsen har for Greve Kommune omdannet de eksisterende rammer på Mosedeskole til en variation af ”lommer” til ophold og samvær i periferien af de aktive zoner.

Projektet omhandlede en ombygning af skolens eksisterende midterfløj (stueplan og parterre) med foyer, atriumgård, festsal og to gymnastiksale samt enkelte tilliggende lokaler til omklædning og billedkunst.

Skolens eksisterende areal blev fastholdt og eneste bygningsmæssige indgreb i skolens ydre skal er nye vinduespartier i forbindelse med skolens hovedindgang, en ny og bredere udvendig trappe til parterre samt udgang via gangbro fra nyt faglokale til billedkunstlokale.

De nye bygningsmæssige tiltag etablerer sig som fysiske pejlemærker i skolens landskab og danner et rumligt hierarki, i den ellers meget ensartede og homogene skolebygning.

Projektinfo

Lignende projekter

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »

Emdrupvej

MURVÆRKSRNOVERING   Vi står for en murværksrenovering for Ejerforeningen Emdrupvej 116 og Emdrup Engvej 2 i Nordvest. Projektet omfatter i hovedtræk følgende: – Murværksrenovering i

Læs mere »
Scroll to Top
Scroll til toppen