Mejsebo

OMBYGNING OG ENERGIRENOVERING

 

Kjær Knudsen A/S har stået for ombygning og energi-renovering af daginstitutionen Mejsebo  

Den integrerede daginstitution Mejsebo er opført i 1978 og omfatter et bebygget areal på ca. 450 m2, udnyttet tagetage på ca. 105 m2 og liggehal på ca. 50 m2. I forbindelse med ombygning og energirenovering har vi udvidet det bebyggede areal med ca. 135 m2 til i alt 585 m2 og opført en ny liggehal på 50 m2.

I hovedtræk omfattede projektet følgende:

  • Miljøsanering og nedbrydning af vægge, lofter og gulve samt nedbrydning  af den eksisterende liggehal.
  • Tilbygning for udvidelse af rum, herunder etablering af 2 tagterrasser.
  • Renovering af klimaskærm, herunder udskiftning af vinduer og døre.
  • Indvendig renovering og ombygning af den eksisterende bygning, herunder nye toiletter og nyt produktionskøkken, ombygning og renovering af tekniske installationer og nye ventilationsanlæg.
  • Opførelse af ny liggehal.

 

Projektinfo

Lignende projekter

Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN   Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv.  Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af

Læs mere »

A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING   Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården.  Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »
Scroll to Top