Lundebjerg Skolen

LUNDEBJERG SKOLE

 

Kjær Knudsen har for Ballerup Kommune stået for etablering af 2 nye lysgårde i forbindelse med et større renoveringsprojekt på Lundebjerg Skole.

Entreprisen indeholdte blandt andet kloakarbejder og omfangs dræn inkl. Pumpebrønde, udgravning for nye støttemure, opbygning af trapper, nye belægninger, etablering af rækværker og værn samt udlægning af asfalt. Entreprisen blev gennemført og afleveret, så den fremstår super flot og funktionel til glæde for børn og ansatte.

Projektinfo

Lignende projekter

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »

Emdrupvej

MURVÆRKSRNOVERING   Vi står for en murværksrenovering for Ejerforeningen Emdrupvej 116 og Emdrup Engvej 2 i Nordvest. Projektet omfatter i hovedtræk følgende: – Murværksrenovering i

Læs mere »
Scroll to Top
Scroll til toppen