Lautrupgård

RENOVERING AF FACADE

 

Kjær Knudsen har for Ballerup Kommune stået for renovering af facade inklusiv facadeisolering, etablering af nye kviste, nye kældertrapper og nye vinduer.

Lautrupgård betragtes som en af de sidste oprindelige gårde under Ballerups Kommunes ejendomme. Derfor ønskede bygherre at bygningen skulle bringes et med specialpuds og maling. Alle vinduer blev udskiftet til Bøjsø vinduer med koblede rammer. Der blev under entreprisen opdaget svamp i bygningen, hvorefter entreprisen blev udvidet med en større svampesag. Derfor var det nødvendigt at udskifte en del spærender og remme. Tagkonstruktionen blev forstærket med stål.

Projektinfo

Lignende projekter

Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN   Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv.  Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af

Læs mere »

A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING   Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården.  Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »
Scroll to Top