Greve Gymnasium

MODERNISERING AF KANTINEOMRÅDE

 

Kjær Knudsen har for Greve gymnasium moderniseret deres kantineområde i stueplan, så det virker mere åbent og lyst.

I den forbindelse er et eksisterende klasselokale blevet inddraget, hvor 2 eksisterende gipsvægge er nedrevet, for at skabe et mere åbent kantineområde med eksisterende salatbar. Den eksisterende facade er ændret, ved at skifte et eksisterende vindue ud til en ny facadedør. Indvendigt er der etableret et nyt vindfang i glas.

Eksisterende flådeloft er nedrevet og der er monteret et nyt nedhængt akustikloft, og eksisterende loft højde er ændret til ca. 3,3 m. Eksisterende loft i gangarealet, samt eksisterende hygiejne loft ønskede man at bevare, hvorfor der er monteret et gipsskørt ved loftovergange fra nyt til eksisterende loft. Desuden er kantineområdet blevet malet, og der er lagt nyt linoleumsgulv. Der er ligeledes etableret nye installationer iht. ny indretning.

Projektinfo

Lignende projekter

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »

Emdrupvej

MURVÆRKSRNOVERING   Vi står for en murværksrenovering for Ejerforeningen Emdrupvej 116 og Emdrup Engvej 2 i Nordvest. Projektet omfatter i hovedtræk følgende: – Murværksrenovering i

Læs mere »
Scroll to Top
Scroll til toppen