Gladsaxe gymnasium

Renovering af gangarealer samt nye toiletter

 

Kjær Knudsen A/S har for Gladsaxe Gymnasium stået for renovering af gangarealer i stuen og på 1. sal samt nye toiletter. på 1. sal.

Renoveringsarbejdet består af en opretning af eksisterende loft samt vægbeklædning med lameller af egetræs finer. En nedrivning af eksisterende toiletter og opbygning af 3 nye funktionelle toiletter. Renovering af trappeopgange, hvor blandt andet håndfang beklædes med lyst ubehandlet læder. Derudover blev der lavet bænke/sofahjørner beklædt med egetræs krydsfiner og sorte hynder i naturlæder, og tilhørende border med pulverlakeret stålben. Entreprisen vil blive udført i solid og smukt førsteklasses håndværk.

Projektinfo

Lignende projekter

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »

Emdrupvej

MURVÆRKSRNOVERING   Vi står for en murværksrenovering for Ejerforeningen Emdrupvej 116 og Emdrup Engvej 2 i Nordvest. Projektet omfatter i hovedtræk følgende: – Murværksrenovering i

Læs mere »
Scroll to Top
Scroll til toppen