Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN

 

Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv. 

Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af rammer på et udskiftet vindue på 1. sal.

Køkkenvinduerne på 2. sal var revnet og blev udskiftet.

På 3. sal udskiftede vi 5 vinduer på gadesiden. Vinduerne skulle have samme udtryk som de eksisterende. Derfor er vinduerne hvid aluminium udvendigt og hvidt træ indvendigt. Afslutninger var silikonefuger udvendigt og hvide lister indvendigt. Til at montere vinduerne anvendte vi en lift, som blev kørt i gården til fyraften hver dag.

Vi udskiftede også to glas i ovenlysvinduerne på 3. sal. Her er omklædningsrummet også beliggende, og der manglede et forsatsvindue. Vi fik målt op og monteret et nyt forsatsvindue.

 

Projektinfo

Lignende projekter

A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING   Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården.  Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »
Scroll to Top