E/F Lavendelstræde

VINDUES- OG FACADERENOVERING

 

Kjær Knudsen har stået for vindues- og facaderenovering for E/F Lavendelstræde.

Arbejdet for E/F Lavendelstræde bestod af montering af 75 nye vinduer og yderdøre samt pudsreparation og maling af 680 m2 facader. Altangangen er blevet repareret, det gamle ventilationsanlæg på loftet er blevet nedtaget og udluftningen i krybekælderen forbedret.

Ejerforeningen består af 2 opgange, nr. 9 og nr. 11, hvor forhuset nr. 11 er bygget over tre fag og rummer kælder samt tre etager. Huset er fra 1799 og er en hyggelig, ældre ejendom med charmerende skævheder. Lavendelstræde er en stemningsfuld og relativt rolig gade, der forbinder Kattesundet med Rådhuspladsen.

Projektinfo

Lignende projekter

Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN   Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv.  Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af

Læs mere »

A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING   Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården.  Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »
Scroll to Top