CBS

INDVENDIG RENOVERING AF CBS’S NYESTE LEJEMÅL

 

I efteråret 2021 vandt vi en hovedentreprise for Copenhagen Business School (CBS).

Arbejdet omfattede opgradering og ombygning af et lejemål til studie- og undervisningslokaler, fællesarealer og kontorer på Finsensvej 6D, 2000 Frederiksberg.

Vores tømrere stod for etablering af nye, lette gipsskillevægge samt tilpasning og reetablering af lofter. Der blev udført malerarbejde på vægge, lysninger og fodlister. Ydermere udførte vi VVS-, ventilations-, snedker-, El- og netværksarbejder.

CBS’s nye lejemål er nu totalrenoveret fra stueetagen til 2. sal. En sjov detalje er de farvede glasvægge ind til undervisningslokalet.

Projektinfo

Lignende projekter

Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN   Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv.  Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af

Læs mere »

A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING   Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården.  Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »
Scroll to Top