Bystævneparken

RENOVERING AF OMKLÆDNINGS- OG BADEFACILITETER

 

Kjær Knudsen har for Sundhedsforvaltningen – Bystævneparken stået for renoveringen af omklædnings- og badefaciliteter – i alt 42 rum.

Entreprisen indeholdte bl.a. maler-, VVS-, murer-, beton- og tømrerarbejder samt sanering af asbestområder. I forlængelse heraf kan nævnes udskæring til dørhuller i betonvægge, reparation af dørhuller i beton og ilægning af HEB jern, udskiftning af blandingsbatterier og brusearmaturer, nye baderumsdøre og skærmvægge samt malerarbejde af samtlige vægge, døre, lofter og gulve. Entreprisen blev gennemført og afleveret, så den fremstår super flot og funktionel til glæde for de ansatte i Sundhedsforvaltningen.

Projektinfo

Lignende projekter

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »

Emdrupvej

MURVÆRKSRNOVERING   Vi står for en murværksrenovering for Ejerforeningen Emdrupvej 116 og Emdrup Engvej 2 i Nordvest. Projektet omfatter i hovedtræk følgende: – Murværksrenovering i

Læs mere »
Scroll to Top
Scroll til toppen