Borgervænget

RENOVERING OG SANERING AF KLIMASKÆRM

 

Vi står for en renovering og sanering af klimaskærmen på Borgervænget for Københavns Kommune.  

Københavns Ejendommes institutioner på Borgervænget består af i alt 5 bygninger; Borgervænget 9A, 9B, 13, 15 og 17 på Østerbro. Ejendommene blev opført i perioden 1987-88.

Arbejdet omfatter at taget skal asbestsaneres og herefter ny isolering inkl. tagpap. Vi skal demontere og udskifte tagvinduer, sternkapsler, ovenlyskupler, ventilationsrør, aggregater mv. på taget. Gavlvinduerne skal malerbehandles. Derudover skal vindues- og dørpartier i facaden udskiftes, og der skal udføres mindre reparationer på murværk og fuger.

Vi står også for at opgradere varme- og ventilationsinstallationer. Indvendigt udskifter vi fodpaneler i alle rum samt øvrige enkelte indvendige arbejder.

Projektinfo

Projektleder

Lignende projekter

Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN   Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv.  Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af

Læs mere »

A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING   Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården.  Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »
Scroll to Top