A/B Thor

ENERGIOPTIMERING

 

Vi står for en vinduesudskiftning og facaderenovering  for A/B Thor.  

Arbejdet for A/B Thor omfatter en facaderenovering, hvor vi skal udskifte sålbænke og nedtage vinduesbrystninger ved etablering af altandøre.

Vi skal udskifte samtlige vinduer og døre mod gaden og gården – 1.140 vinduer fra kælder til 4. sal. De gamle vinduer fra A/B Thor får nyt liv som isoleringsmateriale. Vinduesglasset bliver en del af et cirkulært produktions-set-up, der forvandler det gamle vinduesglas til glasuld med høj isoleringsevne.
Derudover skal vi udskifte kælder- og opgangsdøre samt etablere altandøre for forberedelse til altanprojekt.

Entreprisen indeholder også etablering af 6 badeværelser, hvilket bl.a. omfatter:
– Udvidelse af toiletrum
– Etablering af nyt flisegulv
– Ny indretning (toilet, håndvask mv.)
– Afskærmet bruseområde
– Fliser på gulve og vægge
– Belysning

Ejendommen blev bygget i 1925 af Københavns Kommune. I dag består andelsboligforeningen af 19 opgange og er beliggende på Nærumgade 14-22, Lundtoftegade 36-44, Høsterkøbgade 9-17 og Sandbjerggade 1 på Nørrebro.

Projektinfo

Projektleder

Lignende projekter

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »

Emdrupvej

MURVÆRKSRNOVERING   Vi står for en murværksrenovering for Ejerforeningen Emdrupvej 116 og Emdrup Engvej 2 i Nordvest. Projektet omfatter i hovedtræk følgende: – Murværksrenovering i

Læs mere »
Scroll to Top
Scroll til toppen