A/B Mosendalgård

FACADERENOVERING

 

For andelsboligforeningen Mosendalgård på Frederiksberg har vi stået for en facaderenovering. Arbejdet omfattede blandt andet udskiftning af 400 vinduer fra 1. til 5. sal.

Facaden på A/B Mosendalgård udmønter sig ved en helt særlig byggekarakteristik, hvor facaden i farver og design er unik med fremtrukket murstik omkring de store småsprossede vinduespartier.

På gårdsiden har vi renoveret mansard og murkrone. Vi har efterisoleret og lagt nyt undertag, som bestod af brædder til præmalet zink. På gadesiden har vi også efterisoleret og lagt nyt undertag, som bestod af brædder på murkrone til kobber.

Derudover stod vi for renovering af:

* Tagpaptag
* Nedløb
* Døre

Resultatet står nu færdigt til gavn og glæde for beboere og forbipasserende på hjørnet af Rosenørns Allé 16-18 og Julius Thomsens Plads 12-14, København V. Den unikke ejendom A/B Mosendalgård ligger ved siden af det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Ejendommen er tegnet af arkitekten A. Skjødt-Pedersen og er bevaringsværdig med sin smukke arkitektur. Andelsboligforeningen er en del af en boligbebyggelse på seks etager, der er opført i 1930.

 

Projektinfo

Lignende projekter

Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN   Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv.  Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af

Læs mere »

A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING   Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården.  Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »
Scroll to Top