A/B Lille Vibenshus

FACADERENOVERING OG UDSKIFTNING AF VINDUER

 

Vi har stået for en nænsom facaderenovering af en markant ejendommen på Østerbro  

Arbejdet for A/B Lille Vibenshus omfattede renovering af ca. 1.300 m2 facader og udskiftning af 180 vinduer i en flot, ældre ejendom fra 1908. Hovedentreprisen er udført med respekt for godt håndværk – i tråd med de værdier, som Kjær Knudsen er bygget på. De røde murstensfacader er nænsomt renoveret. De er nænsomt afrenset, og der er genskabt smukke facadedetaljer. Der er udbedret revner og skiftet enkelte mursten, hvor det var nødvendigt. Alle udsmykninger, gesimsbånd, relieffer, ornamenter, altaner og søjler er nænsomt afrenset, renoveret og pudset.

Ved samtlige vinduer, i brystninger under vinduet, i altanpartier og karnapper er der efterisoleret for at optimere ejendommens energiperformance og øge komforten for beboerne i lejlighederne.

Renovering og restaureringen af ejendommens klimaskærm er udført med stor respekt for ejendommens oprindelige udtryk. Ejendommen er bevaringsværdig (SAFE-værdi 2) og har  meget detaljerede dekorationer, som har krævet håndværksmæssigt arbejde på højt fagligt niveau, så det ikke er synligt, hvor gammelt er udskiftet til nyt.

Vinduer og altanpartier mod gaden er udskiftet med nye. Der er her lagt vægt på at sikre ejendommens arkitektoniske udtryk og alle vinduer og altanpartier er udført i træ som kopier af de originale vinduer. Derudover er altandørene blevet udskiftet, og altanvæn er blevet forhøjet.

Den smukke historiske ejendom er et markant vartegn i gadebilledet på hjørnet af Østerbrogade og Jagtvej. Renoveringen af ejendommen er blevet indstillet til Renoverprisen 2022. Prisen fejrer de bedste og mest helstøbte renoveringer i Danmark.

En smuk ejendom er blevet endnu smukkere.

Projektinfo

Lignende projekter

Charlotteager

6 PRØVEBOLIGEER   Vi arbejder i 6 prøveliger i Charlotteager 126 og 172 i Hedehusene.   Vi er startet op på 6 prøveboliger i Charlotteager. Det

Læs mere »

Tuborgvej

TAGRENOVERING   Vi står for en tagrenovering af Tuborgvej 185.   Arbejdet omfatter totaludskiftning af alle tagflader og nedrivning/opsætning ad tilhørende skeletkonstruktioner. Derudover bliver nye tagvinduer

Læs mere »

Halmtorvet 17B

TAGUDSKIFTNING OG FACADERENOVERING   Vi står for en tagudskiftning og facaderenovering af Halmtorvet 17B i Kødbyen.   På Halmtorvet 17B skal vi udskifte eksisterende tagbelægning, istandsætte

Læs mere »
Scroll to Top