A/B Blåmejsegården

UDSKIFTNING AF TEGLTAG OG FACADERENOVERING

 

Vi har stået for udskiftning af tegltag og facaderenovering for A/B Blåmejsegården. 

Vi har stået for et omfattende renoveringsprojekt af A/B Blåmejsegårdens bygninger, der blev opført i 1929. Projektet blev delvist finansieret med byfornyelsesstøtte og indebar udskiftning af tegltag inkl. nye solpaneler, facaderenovering og hulmursisolering på 2. sal. Ligeledes er tagrummet blevet isoleret, og der er etableret ny gangbro ovenpå eksisterende loftrumsbrædder. Ejendommen var fuldt beboet under renoveringen, hvilket krævede fokus på beboerkoordinering.

I forbindelse med tagarbejdet er 6 bestående boliger på 2. sal blevet udvidet med rum i tagetagen (3. sal).
A/B Blåmejsegården er beliggende på Blåmejsevej 2-24, Vibevej 67-71, Rørsangervej 1-25 og Hillerødgade 74-76, 2200 København N.

Projektinfo

Lignende projekter

Georg Jensen

DIVERSE OPGAVER FOR GEORG JENSEN   Vi har stået for diverse specieldesignede opgaver for George Jensen på Amagertorv.  Arbejdet for Georg Jensen omfattede malerarbejde af

Læs mere »

Gammel Skovlundevej

RENOVERING AF KLIMASKÆRM   Vi står for at istandsætte og renovere klimaskærmen på Gammel Skovlundevej 29.   Arbejdet omfatter tagudskiftning af 1.850 m2 cembrit tagplader på længebygning.

Læs mere »

Marmorvej

FLISEARBEJDE   Vi står for flisearbejdet på Marmorvej.   Vi står for at udføre flise- og klinkearbejdet i køkkenerne og storkøkkenet. Derudover udfører vi flise- og

Læs mere »
Scroll to Top