Projektleder – Vil du styre renoverings- og restaureringsprojekter med høj byggeteknisk kompleksitet?

Projektleder – Vil du styre renoverings- og restaureringsprojekter med høj byggeteknisk kompleksitet?

Vil du styre renoverings- og restaureringsprojekter med høj byggeteknisk kompleksitet?

Som projektleder er du en vigtig brik, når et projekt på en tegning skal blive til virkelighed. Du får ansvar for renoverings- og restaureringsprojekter med høj byggeteknisk kompleksitet og det overordnede ansvar for at sikre fremdrift.

DINE ANSVARSOMRÅDER
Du får det overordnede projektledelsesmæssige og økonomiske ansvar for ét eller flere af vores renoveringsprojekter på op til 50 mio. kr. afhængigt af din erfaring. Dit overordnede ansvar bliver at sikre kontinuerlig fremdrift på projektet/projekterne, herunder sørge for at tidsplaner og sagsøkonomi overholdes samt løbende rapporteres ind til produktionsdirektøren.

DINE VIGTIGSTE OPGAVER
 Byggestyring af hovedentreprise(r)
 Styre sager i størrelsesordenen 10-50 mio. kr.
 Overordnet ansvarlig for projektøkonomi, tidsplaner og kontrahering
 Koordinere byggeledernes arbejde
 Tilsikre at arbejdsmiljø og KS sker undervejs i projektet (fra opstart til aflevering)
 Kontakt til rådgivere, myndigheder, fagentreprenører m.fl.

OM DIG
Vi forestiller os, at du kommer med:
 En relevant byggeteknisk uddannelse fx bygningskonstruktør eller -ingeniør. Alternativt en relevant håndværksmæssig baggrund, hvor kurser og erfaring giver samme teoretiske fundament som ovenstående uddannelser samt 5-10 års erfaring med byggestyring
 Gode kommunikative færdigheder på dansk – både skriftligt og verbalt
 Erfaring fra en lignende stilling og har min. 5 års erfaring som projektleder med min. 5-10 års relevant erfaring fra byggepladser
 Projektledelsesmæssigt ansvar for min. 5-10 renoveringssager
 God økonomisk forståelse og har haft siddet med det økonomiske ansvar på bygge-/renoveringssager på min. 25 mio. kr., hvor du har været ansvarlig for økonomistyring og afrapportering
 Kendskab til Office-pakken, MS-Projects samt Dalux, Inspectly el.lign.

VI TILBYDER
Du bliver en del af en organisation, hvor ledelsen har fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling. Vi er en arbejdsplads, hvor ’frihed under ansvar’ praktiseres. Vi har en flad struktur, gode forhold med en konkurrencedygtig løn inkl. pension og sundhedsordning. Vi afholder løbende mange sociale arrangementer, fordi vi godt kan lide at bruge tid sammen.

SØG STILLINGEN
Send snarest muligt en motiveret ansøgning og dit CV til Produktionsdirektør Thomas Vitting på tv@kjaerknudsen.dk. Skriv ”Projektleder” i emnefeltet. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på de rette kandidater. Vi holder ansættelsessamtaler løbende så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionsdirektør Thomas Vitting på tlf.: 23 30 83 25.

OM KJÆR KNUDSEN
Kjær Knudsen er en moderne entreprenørvirksomhed fra 1931, der er bygget på stolte håndværkstraditioner og gode værdier. Vi har ca. 60 medarbejdere tilknyttet hovedsædet i Brøndby – heraf 18 funktionærer. Vi udfører renoverings- og restaureringsopgaver og varetager fag-, stor- og hovedentrepriser. Vores kernekompetencer er murer- og tømrerarbejder, som vi har i egenproduktion. I april 2022 blev Kjær Knudsen opkøbt af Fasadgruppen. Dermed bliver du en del af Nordens største og Sveriges eneste landsdækkende helhedspartner inden for tag og facade.

Se jobopslaget ved at klikke på nedenstående pdf.

Sådan ansøger du

Før du skriver din ansøgning, er det en god idé at læse stillingsopslaget grundigt igennem. Hvis dine kvalifikationer matcher kriterierne, så er du klar til at begynde.

Til alle stillingsopslag hos Kjær Knudsen skal du sende dit CV og en motiveret ansøgning. Begge dele skal være korte og præcise samt afspejle din professionelle og personlige profil.

Vis os, hvem du er

Vi vil gerne have en fornemmelse af, hvem du er, og hvordan du kan gøre en forskel i stillingen og for Kjær Knudsen som virksomhed. Sørg for, at din ansøgning giver os en idé om, hvad vi går glip af.

Når du har skrevet ansøgning og CV, skal du bare følge anvisningerne i opslaget og sende materialet til os.​

Interview

Hos Kjær Knudsen handler jobsamtalen om at lære hinanden at kende og undersøge, om der er et match mellem din profil og den ledige stilling, såvel som mellem dig og os. Derfor er det bedste, du kan gøre at være imødekommende, åben og ærlig.

Forberedelse

For at forberede dig på samtalen kan du gå ind på www.kjaerknudsen.dk og lære om vores virksomhed. Du kan eksempelvis lære om vores forretningsområder, værdier og vores tilgang til ansvarlighed. Det kan også være en god idé at se en ekstra gang på jobopslaget og forberede relevante spørgsmål.​

1. Ansøg

Send en kort og præcis ansøgning og CV

2. Interview

Interview består oftest af to interview

3. Det rigtige match

Vi Vælger den bedste kandidat til stillingen, teamet og virksomheden.

Søg stilling:

Scroll to Top