Eventyrøen

ENERGIOPTIMERING AF INSTITUTION

 

Vi er i gang med at udføre en energioptimering af Eventyrøen på Østerbro. Eventyrøen er en integreret daginstitution på Østerbro, hvor vi skal opgradere indeklimaet i hele institutionen. Energioptimeringen omfatter:
–         Ombygning af eksisterende ventilationsanlæg
–         Ombygning af varmecentral
–         Etablering af solceller
–         Udskiftning af vinduer og solafskærmning
–         Opgradering af CTS-anlæg

Institutionen er i fuld drift under hele energioptimeringen, hvilket stille særlige krav til koordinering og opdeling af bygningen.

Eventyrøen er beliggende på den gamle gasværksgrund på Østerbro og er med sine 2.800 m² Københavns største institution. Institutionen huser 20 vuggestue- og børnehavegrupper fordelt på tre etager. Byggeriets cirkulære form, der lukker sig omkring et indre gårdrum, er mod øst brudt af åbne terrasser på 2. og 3. etage.

Projektinfo

Lignende projekter

Markmandsgade

TAGUDSKIFTNING OG FACADERENOVERING   På Markmandsgade 15 ligger Christianshavns Brandstation, hvor vi står for tagudskiftning og facaderenovering. Arbejdet på brandstationen omfatter: Udskiftning af 450 m2

Læs mere »

Frydenlund Slot

RESTAURERING AF FRYDENLUND SLOT   Vi står for mange spændende restaureringsopgaver på Frydenlund Slot i Vedbæk, som blev opført i 1669 og udvidet i 1722-1723.

Læs mere »
Scroll til toppen