Hørsholm Klubhus

ENERGIRENOVERING

 

Kjær Knudsens Murerafdeling er i gang med at skalmure Hørsholm Idrætsparks nye klubhus, hvor vi skal lægge 18.500 mursten.
Derefter skal vi lægge fliser i bad og omklædningsrum.

Klubhuset opføres i to etager. Den nedre etage er i plan med terrænet og boldbanerne. Etagen indrettes med otte omklædningsrum, depotrum, dommeromklædning samt vaskerum for sportstøj, tilstødende gangarealer og trappe til første sal.

Førstesalen fremstår let og lys med det store glasparti mod syd og de store lysindfald i husets gavle, så man fornemmer det grønne og smukke område i Idrætsparken.

I projektet er tiltænkt en stor overdækket terrasse langs bygningens sydlige facade, som er forbundet med brede gangbroer og trapper på bygningens gavle. Der etableres direkte udgang til terrasse fra flere af klubhusets rum på førstesal. Førstesalen indrettes desuden med et stort forsamlingsrum, møderum, taktikrum, foyer og køkken.

Projektinfo

Lignende projekter

Eventyrøen

ENERGIOPTIMERING AF INSTITUTION   Vi er i gang med at udføre en energioptimering af Eventyrøen på Østerbro. Eventyrøen er en integreret daginstitution på Østerbro, hvor

Læs mere »

NOORVEST

FACADERENOVERING, NYE VINDUER, GIPSVÆGGE OG TAGTERRASSE   I juni påbegyndte vi arbejdet på NOORVEST for Noor Ejendomme. Arbejdet omfatter 700 m2 facademontage, udskiftning af 147

Læs mere »
Scroll til toppen