Byggeleder – Er du klar til at sikre fremdrift på vores fremtidige renoveringsprojekter?

Byggeleder – Er du klar til at sikre fremdrift på vores fremtidige renoveringsprojekter?

I marts har vi igangsat et skræddersyet udviklingsforløb for hele vores organisation, så vi kan blive endnu bedre til at arbejde sammen og kommunikere med hinanden. Frem mod sommeren 2024 dykker vi på 9 workshops ned i temaerne ’bevidst lederskab’ og ’det succesfulde samarbejde’.

Som byggeleder er du i tæt kontakt med kunden og vores samarbejdspartnere. Du får medbestemmelse på dine projekter fra opstart til aflevering, og du kommer til at stå med det overordnede ansvar for at sikre fremdrift. Du vil daglig være i dialog med vores produktionsdirektør, og der er gode sparringsmuligheder i vores bygge- og projektledere.

DINE ANSVARSOMRÅDER
Du får det overordnede ansvar for at drive tilsyn med et eller flere renoveringsprojekter ude på byggepladsen (fra opstart til aflevering). Dit daglige ansvar er at være en ’hånd i ryggen’ på projektets samarbejdspartnere, herunder fagentreprenører m.fl. ude på pladsen. Derudover skal du sikre detailplanlægning, opfølgning samt fremdrift på et eller flere projekter, så projektet afleveres til den aftalte kvalitet, projektøkonomi og tidsplan.

DINE VIGTIGSTE OPGAVER
• Byggestyring af hovedentrepriser
• Ansvar for byggesager med en samlet entreprisesum på op til 10 mio. kr.
• Økonomisk ansvar for udvalgte entrepriser, som skal styres fra a-z. Herunder slutopgørelser og forhandling af ekstraarbejder
• Ansvar for at fremdrift på projektet sker i overensstemmelse med projekttidsplanen
• Ansvarlig for at kvaliteten leveres som projekteret og iht. udbudskontrolplaner i projektet

OM DIG
Vi forestiller os, at du kommer med:
• En relevant håndværksmæssig baggrund med min. 5 års håndværksmæssig erfaring som fx tømrer, murer, VVS’er eller elektriker. Måske har du også en overbygning som bygningskonstruktør eller -ingeniør. Det er IKKE et krav
• Gode kommunikative færdigheder på dansk – både skriftligt og verbalt
• Erfaring fra en lignende stilling med min. 5 års erfaring med byggestyring og praktisk erfaring med dagligt at føre tilsyn og skabe fremdrift på renoveringsprojekter
• God økonomisk forståelse og min. 5 års erfaring med økonomistyring og afrapportering
• Kendskab til Office-pakken, MS-Projects samt Dalux, Inspectly e.lign

VI TILBYDER
Du bliver en del af en organisation, hvor ledelsen har fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling. Vi er en arbejdsplads, hvor ’frihed under ansvar’ praktiseres. Vi har en flad struktur, gode forhold med en konkurrencedygtig løn inkl. pension og sundhedsordning. Vi afholder løbende mange sociale arrangementer, fordi vi godt kan lide at bruge tid sammen.

SØG STILLINGEN
Send snarest muligt en motiveret ansøgning og dit CV til produktionsdirektør Thomas Vitting på tv@kjaerknudsen.dk. Skriv ”Byggeleder” i emnefeltet. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på de rette kandidater. Vi holder ansættelsessamtaler løbende så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionsdirektør Thomas Vitting på tlf.: 23 30 83 25.

OM KJÆR KNUDSEN
Kjær Knudsen er en moderne entreprenørvirksomhed fra 1931, der er bygget på stolte håndværkstraditioner og gode værdier. Vi har ca. 60 medarbejdere tilknyttet hovedsædet i Brøndby – heraf 15 funktionærer. Vi udfører renoverings- og restaureringsopgaver og varetager fag-, stor- og hovedentrepriser. Vores kernekompetencer er murer- og tømrerarbejder, som vi har i egenproduktion. I april 2022 blev Kjær Knudsen opkøbt af Fasadgruppen. Dermed bliver du en del af Nordens største og Sveriges eneste landsdækkende helhedspartner inden for tag og facade.

Se jobopslaget ved at klikke på nedenstående pdf.

Sådan ansøger du

Før du skriver din ansøgning, er det en god idé at læse stillingsopslaget grundigt igennem. Hvis dine kvalifikationer matcher kriterierne, så er du klar til at begynde.

Til alle stillingsopslag hos Kjær Knudsen skal du sende dit CV og en motiveret ansøgning. Begge dele skal være korte og præcise samt afspejle din professionelle og personlige profil.

Vis os, hvem du er

Vi vil gerne have en fornemmelse af, hvem du er, og hvordan du kan gøre en forskel i stillingen og for Kjær Knudsen som virksomhed. Sørg for, at din ansøgning giver os en idé om, hvad vi går glip af.

Når du har skrevet ansøgning og CV, skal du bare følge anvisningerne i opslaget og sende materialet til os.​

Interview

Hos Kjær Knudsen handler jobsamtalen om at lære hinanden at kende og undersøge, om der er et match mellem din profil og den ledige stilling, såvel som mellem dig og os. Derfor er det bedste, du kan gøre at være imødekommende, åben og ærlig.

Forberedelse

For at forberede dig på samtalen kan du gå ind på www.kjaerknudsen.dk og lære om vores virksomhed. Du kan eksempelvis lære om vores forretningsområder, værdier og vores tilgang til ansvarlighed. Det kan også være en god idé at se en ekstra gang på jobopslaget og forberede relevante spørgsmål.​

1. Ansøg

Send en kort og præcis ansøgning og CV

2. Interview

Interview består oftest af to interview

3. Det rigtige match

Vi Vælger den bedste kandidat til stillingen, teamet og virksomheden.

Søg stilling:

Scroll to Top
Scroll til toppen