Byggeleder til vores Murerafdeling

Byggeleder til vores Murerafdeling

Erfaren og løsningsorienteret byggeleder til vores Murerafdeling

Er du den byggeleder, vi leder efter? Så kan vi tilbyde dig en spændende hverdag.

Som vores nye byggeleder, bliver du en del af Murerafdelingen, som styrer byggerier for offentlige- og private bygherrer. Du bliver én af Murermesterens vigtigste medspillere med ansvar for bygge-styring af større byggesager og selvstændigt ansvar på mindre byggesager. Selvom hverdagen kan være hektisk, holder vi det gode humør højt. Vi lægger vægt på høj kvalitet og god dialog med rådgiver og medarbejdere. Du vil indgå i et team, som er i udvikling, og vi forventer at vækste i de kommende år.

DINE VIGTIGSTE OPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER BLIVER
• Byggeledelsesopgaver
• Økonomihåndtering
• Koordinering og styring af underentreprenører samt egenproduktion
• Dagligt tilsyn af byggepladser
• Indhentning af tilbud fra underleverandører samt bestille materialer til byggesagerne
• Deltagelse i byggemøder og dialog med bygherre, entreprenører, rådgivere og myndigheder
• Bidrage til at sikre et godt samarbejdsklima mellem alle involverede parter
• Ansvarlig for at byggesagerne afleveres til tiden – til den aftalte økonomi og kvalitet
• Indgå akkord-/prisaftaler med vores svende

OM DIG
Du er en byggeleder, der sagtens kan klare flere opgaver på én gang med et smil på læben. Du ved, hvordan et godt team etableres og skaber solide resultater. Derfor skal du have personlig gennemslagskraft, gode samarbejdsevner og kunne gennemføre forhandlingsforløb. Du trives i et varierende arbejdsmiljø, hvor du praktiserer frihed under ansvar og motiveres af at levere høj kvalitet inden for budget og til aftalt tid.

Fra din første arbejdsdag støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at:
• Du har solid erfaring med byggeledelse, fagtilsyn og gerne erfaring som byggeleder
• Din tilgang til gennemførelse af byggesager er systematisk
• Du kommunikerer ubesværet på alle niveauer
• Du har praktisk erfaring med forhandlingsteknik
• Du har en naturlig faglig interesse og holder dig opdateret inden for byggeriområdet, hvorved du giver solid sparring til egne medarbejdere og virksomhedens samarbejdspartnere
• Du behersker Office-pakken på brugerniveau

STOR MULIGHED FOR INDFLYDELSE OG KARRIEREUDVIKLING
Din arbejdsdag bliver fyldt med spændende udfordringer og afvekslende opgaver, som du løser i et miljø, hvor godt samarbejde vægtes højt. Rollen giver dig samtidig særdeles gode muligheder for at avancere, hvis du har lysten og evnerne til at bidrage aktivt i en virksomhed i vækst. Vi er kendetegnet ved en flad struktur og gode stabile arbejdsforhold. Stillingen aflønnes naturligvis på et konkurrencedygtigt niveau.

SPØRGSMÅL TIL STILLINGEN
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Murermester Mikael Strand på tlf.: 21 72 92 09 eller Produktionsdirektør Thomas Vitting på tlf.: 23 30 83 25.

SØG STILLINGEN
Send snarest muligt en motiveret ansøgning og dit CV til Murermester Mikael Strand på ms@kjaerknudsen.dk. Skriv ”Byggeleder” i emnefeltet.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

OM KJÆR KNUDSEN
Kjær Knudsen er en moderne entreprenørvirksomhed fra 1931, der er bygget på stolte håndværks-traditioner og gode værdier. Kjær Knudsen har ca. 60 medarbejdere tilknyttet hovedsædet i Brøndby – heraf 18 funktionærer. Vores kernekompetencer er tømrer- og murerarbejder, som vi har i egenproduktion. Vi udfører typisk renoveringsopgaver og varetager fag- stor- og hovedentrepriser.

Se jobopslaget ved at klikke på nedenstående pdf.

Sådan ansøger du

Før du skriver din ansøgning, er det en god idé at læse stillingsopslaget grundigt igennem. Hvis dine kvalifikationer matcher kriterierne, så er du klar til at begynde.

Til alle stillingsopslag hos Kjær Knudsen skal du sende dit CV og en motiveret ansøgning. Begge dele skal være korte og præcise samt afspejle din professionelle og personlige profil.

Vis os, hvem du er

Vi vil gerne have en fornemmelse af, hvem du er, og hvordan du kan gøre en forskel i stillingen og for Kjær Knudsen som virksomhed. Sørg for, at din ansøgning giver os en idé om, hvad vi går glip af.

Når du har skrevet ansøgning og CV, skal du bare følge anvisningerne i opslaget og sende materialet til os.​

Interview

Hos Kjær Knudsen handler jobsamtalen om at lære hinanden at kende og undersøge, om der er et match mellem din profil og den ledige stilling, såvel som mellem dig og os. Derfor er det bedste, du kan gøre at være imødekommende, åben og ærlig.

Forberedelse

For at forberede dig på samtalen kan du gå ind på www.kjaerknudsen.dk og lære om vores virksomhed. Du kan eksempelvis lære om vores forretningsområder, værdier og vores tilgang til ansvarlighed. Det kan også være en god idé at se en ekstra gang på jobopslaget og forberede relevante spørgsmål.​

1. Ansøg

Send en kort og præcis ansøgning og CV

2. Interview

Interview består oftest af to interview

3. Det rigtige match

Vi Vælger den bedste kandidat til stillingen, teamet og virksomheden.

Søg stilling:

Scroll til toppen